Er zijn nog altijd mensen die denken dat de een wel creatief is en de andere persoon niet. Dit zou wel erg makkelijk zijn, het klopt dan ook niet helemaal. Het is namelijk zo dat er een aantal manieren zijn waarop je in staat bent om jouw creativiteit te verhogen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om te spelen met onze magnetische balletjes. De kans is groot dat je je afvraagt wat creativiteit is en hoe je dit kunt verbeteren met onze balletjes. Hier gaan we je in dit artikel wat meer over laten zien, zo weet je alles wat je moet weten over ons magnetisch speelgoed. 

Wat is creativiteit 

Creativiteit is het vermogen om nieuwe en fantasierijke ideeën om te zetten naar iets tastbaars. Creativiteit wordt gekenmerkt door het vermogen om de wereld op nieuwe manieren waar te nemen, om verborgen patronen te vinden, om verbanden te leggen tussen schijnbaar niet gerelateerde fenomenen en om oplossingen te vinden voor bepaalde problemen. Creativiteit valt eigenlijk uiteen in twee processen: denken en dan produceren. Creativiteit is echt in alles terug te vinden. Van onze kennis tot aan ons inzicht, het speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Niet voor niets dat er zoveel mensen zijn die hun creativiteit willen verhogen. Maar is dit eigenlijk mogelijk? 

Kun je jouw creativiteit verhogen?

Het korte antwoord is ja. Een studie van George Land laat zien dat we van nature creatief zijn. Creativiteit is een vaardigheid die kan worden ontwikkeld, iedereen kan dit doen. Creativiteit begint met een basis van kennis, het leren van een discipline en het beheersen van een manier van denken. Je kunt leren creatief te zijn door te experimenteren en door zelf na te denken Leren om creatief te zijn lijkt een beetje op sporten. Het vereist aardig wat oefening om de juiste spieren te ontwikkelen. 

Een van de manieren waarop je jouw creativiteit kunt verhogen is door te spelen met onze magnetische balletjes. Als kind heb je misschien wel eens vaker magnetisch speelgoed gehad. Mocht dit kloppen dan weet je dat je hiermee alle mogelijke bouwwerken van kan maken. Dit is dan ook waar de kracht ligt van dit speelgoed. De magnetische bouwwerken die je maakt zorgen ervoor dat je out of the box zal gaan denken en dat je steeds creatiever wordt. In het begin maken de meeste mensen vrij eenvoudige dingen, maar na verloop van tijd worden de creaties steeds uitbundiger en groter. 

Bestel vandaag nog jouw magneetballetjes

Wil jij ook jouw creativiteit verbeteren? Bestel dan vandaag nog jouw eerste setje magnetische balletjes. Dankzij Alpha Magnet Balls zal je keer op keer in staat zijn om jezelf te prikkelen en om je creativiteit te verbeteren. Van het maken van een hangbrug tot aan het opbouwen van een eigen huisje, je kunt nagenoeg alles doen met de balletjes. Mocht je vragen hebben dan kan je deze altijd aan ons team stellen, we staan je zo snel mogelijk te woord. Magneetballetjes kopen is dé keuze om te maken!