Hier op de site ben je aan het juiste adres om alle mogelijke soorten magneetballetjes te kopen. Nu vraag je je wellicht af wat dit voor balletjes zijn, anders was je niet bij deze pagina terecht gekomen.

Magneetballetjes (magnetische balletjes) zijn kleine magnetische balletjes waarmee je constructies kunt bouwen door de neodymium magneetballetjes te verbinden met elkaar.

wat is een magnetische kubus

Deze balletjes kun je op alle mogelijke manieren aan elkaar vastmaken. Van het bouwen van een piramide tot aan het in elkaar knutselen van een huis, je kunt nagenoeg alles maken met de speciale magneetballetjes. Deze magneetballetjes zijn voorzien van een hoge aantrekkingskracht tot de andere balletjes. Dit zorgt ervoor dat je kunstwerk echt als een huis zal staan. Je wilt immers wel voor een langere tijd van jouw bouwwerkjes kunnen genieten. 

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van onze magneetballetjes. Op de eerste plek ben je in staat om jouw ruimtelijk inzicht aanzienlijk te verbeteren. Door zelf aan de slag te gaan met het bouwen van alle mogelijke bouwwerken zal je steeds beter in kunnen schatten hoe iets er uit komt te zien wanneer je het om gaat zetten naar een waar 3D beeld. Om nog maar niet te beginnen over het feit dat je met de magneetballetjes na verloop van tijd super creatief kunt worden. Kies je voor  de magnetische balletjes dan zal je je nooit meer hoeven te vervelen. Zo heb je altijd weer iets leuks om te doen, super leerzaam en leuk!